Sitemap
Kærlig Kommunikation

Pay it forward

Pay it forward - eller Giv det videre, som det hedder på dansk - er en smuk ide om at give en tjeneste til et medmenneske uden at forvente en modydelse. Alene det at give i kærlighed er en gave til jer begge. Måske har du allerede erkendt, at du ikke kan give kærlighed uden selv at få. Da vi alle er én i ånden, kan vi i virkeligheden kun give til os selv. Det er en befriende ide at have liggende i baghovedet, når du giver noget, uanset om det er tjenester, penge eller tid, at du i virkeligheden kun kan give til dig selv.

Dette er også den første lektion i kærlighed: For at du kan have, må du give alt til alle. At give er måden, du beholder noget på. Hvis du eksempelvis holder en ide for dig selv, kan den ikke udvide sig, og den vil til sidst blive glemt. Deler du derimod din ide, vil den vokse, og du beholder ideen. Det samme gælder kærlighed. Kærlighed er at dele, at udvide glæde. Giv derfor kærligheden, for derigennem opdager du, at du har kærligheden. Vær årvågen over for, hvad du giver, for det er, hvad du modtager.

Hos Kærlig Kommunikation har vi valgt at synliggøre Pay it forward ved at give samtaler/healing.

Prisen er: At du giver en kærlig tjeneste videre til et af vore medmennesker. Det skal være noget, som personen ikke kan klare selv. Den person, du hjælper, skal ikke give dig noget, men give det videre på samme måde.

Næste gang er onsdag den 2. december 2015:

 • kl. 15.00 -16.00 hos Lene  - booket

 
Du er velkommen til at bestille en af tiderne. Kontakt Lene.
Du kan kun vælge en tid ad gangen, men alle er velkomne til at blive skrevet op på venteliste.

Lad os hjælpe hinanden med at udvide glæde og kærlighed

– giv det videre!
Kærlig Kommunikation