Sitemap
Kærlig Kommunikation

Meditationshold

Vores liv er,
hvad vores tanker gør det til.
Lær at disciplinere
dit sind.
 
Dine tanker styrer din livsoplevelse. Du kan vælge at opleve livet gennem tanker med frygt og bekymring eller gennem tanker med kærlighed og glæde. Når du træffer et bevidst valg om, at kærlighed skal være omdrejningspunktet i dit liv, bliver meditation et vigtigt redskab.
 
Meditation hjælper dig til at fokusere og disciplinere dit sind, så du kan begynde at styre dine tanker i stedet for, at de styrer dig. Vi arbejder med bevidstheden, der er den modtagende mekanisme, der modtager budskaber fra oven eller fra neden (altså fra dit højere selv eller fra egoet). Meditation giver dig således vejen til din indre vejleder, der hjælper dig med at træffe beslutninger i harmoni og fred, når du lærer at modtage.
 
Du kan være med, uanset om du har mediteret længe, eller det er nyt for dig. Du får den vejledning, du har brug for fra dit udgangspunkt. Alle har glæde af vores fælles energi, der styrker koncentrationen og meditationen.
 
Meditation har givet mig mange inspirerende oplevelser og indsigter. Når jeg mediterer dagligt, er jeg mere i balance og nyder overskuddet. Men jeg kender også til manglende ro til at meditere, når jeg har mest brug for det. Meditation giver mig glæde, ro og frihed. Jeg har guidet meditationer og undervist i sindets mekanismer siden 2003.
 
Der bliver løbende oprettet hold. Der er både formiddags- og aftenhold.
 
Med kærlighed
Lene
 
Kærlig Kommunikation