Sitemap
Kærlig Kommunikation

Lene - Samtaler til glæde, ro, indsigt og frihed

 
Jeg arbejder med udgangspunkt i dine konkrete problemstillinger - eksempelvis fysiske gener eller situationer, der er gået i hårdknude. ATO-kinesiologi er mit faglige grundlag. Her er ofte en direkte adgang til healing af følelser, tankemønstre og udækkede behov, der har lagt sig som en uigennemsigtig tåge omkring dig, og som spærrer dig inde. ATO står for: Acceptere, Tilgive og Overlade, så du kan give slip og sætte dig fri. 
 
Selve samtalen er en vigtig del af processen, idet jeg anser en øget bevidsthed som afgørende for en forandring. Jeg giver dig spirituel vejledning ud fra min egen åndelige indsigt og mit klarsyn, min klarhørelse og klarfølelse.
 
Det kan også være kanaliseret healing i den mere traditionelle forstand, du har mest brug for til at finde fred og mærke din sande natur - din glæde og kærlighed. Egentlig betragter jeg det hele som en healende proces.
 
Du vil opleve det som en indre oprydning, hvor efter der er mere plads til at være. Du kan ikke undgå at få en bedre kontrakt med dig selv og dermed blive bedre til at modtage budskaber fra din indre vejleder. Du vil også få konkrete redskaber, du kan bruge til at håndtere din livssituation lige her og nu. Jeg kan ikke tage beslutningerne for dig, men jeg kan hjælpe dig med, at du når frem til, hvilke beslutninger der de bedste for dig. Vær forberedt på, at en god udviklingsproces i dit indre afspejles i dit ydre - på den gode måde. Alting sker altid til det bedste.
 
Du er velkommen til at bestille tid hos mig.
 
Må lyset være på din vej.
Lene
Kærlig Kommunikation