Sitemap
Kærlig Kommunikation

Foredragsliste

Her er en kort beskrivelse af de foredrag, som vi med glæde holder:
 
Meditation – porten til glæde og frihed
Meditation er et uvurderligt redskab, uanset om vi har brug for at skabe et åndehul til afslapning i en travl hverdag, eller vi mediterer for at skabe kontakt med vores højere bevidsthed som en del af en åndelig praksis. Meditation har gode effekter på både krop, sind og ånd. Når vi mediterer dagligt, er det derfor ikke kun en gevinst for kroppen, men også en forbedring for vores sind, herunder vores evne til at disciplinere vores tanker og til at koncentrere os. Ligesom det at lære at læse åbner døren for et væld af inspiration, åbner det at lære at meditere for åndelige styrke og glæde. En skat vi alle sammen går og drømmer om inderst inde. I løbet af foredraget ser vi på forskellige meditationsteknikker og prøver nogen af dem af.
 
Varighed: Ca. 1½ time. Foredragsholder: Lene

 

Få mere ud af livet

En fyldig pep-talk, der handler om at slippe det-er-synd-for-mig-mentaliteten og begynde at vælge livet aktivt til. Dine holdninger afspejles i dine tanker, og dine tanker afspejler sig i det, der sker i dit liv. Det handler om at vende tingene på hovedet og se, hvordan du kan få det bedste ud af livet i stedet for at vente på, at livet skal forbarme sig over dig, mens du har travlt med at holde idioterne på afstand, så du i det mindste kan få lidt fred. Du styrer ubevidst dit liv efter dine egne leveregler, men hvis du ofte oplever, at livet spænder ben for dig, trænger du til at skifte dine leveregler ud. Når du tør se livet i øjnene, kan du begynde at vælge glæden og kærligheden bevidst til. Lazarus sagde: ”Intet ændrer sig, før du gør det.”

Varighed: Ca. 1½ time. Foredragsholder: Lene

 

Et Kursus i Mirakler – en introduktion til varig glæde og kærlighed

Hvem kunne ikke ønske sig et mirakel? Bare et enkelt. Det glædelige budskab er, at mirakler er for alle. Miraklet er at slippe verdens larm og lidelse og i stedet opleve fred, glæde og kærlighed. Det kan se håbløst ud, når problemerne hober sig op, men det er netop egoets væsen – at få tingene til at være uden løsning og få os til at være uden betydning. Det behøver ikke være sådan. Du kan vælge at tage egoet ved hornene og holde op med at vælge den vej, der giver dig lidelse, ufred og mangel. Du kan vælge at lytte til din kærlige indre vejleder, der ønsker dig al glæde, fred og kærlighed, og som viser dig vejen til din befrielse gennem sand tilgivelse og næstekærlighed. Samtidig kigger vi også egoet efter i sømmene og ser på hvilke mekanismer, det benytter til at holde os fanget i trædemøllen.

Et Kursus i Mirakler er et kanaliseret værk. Det viser vejen til glæde, fred og kærlighed i størst mulig betydning. Værket er ikke for alle. Nogen går denne vej til åndelig oplysning, andre vælger en anden vej. Det er ikke et spørgsmål, om vi alle vil blive oplyst, men et spørgsmål om hvor længe vi vælger at udsætte vores egen glæde og fred ved at kende vores sande identitet.

Varighed: Ca. 1½ time.Foredragsholdere: Lene og Flemming.

 

 Feng Shui – gør dit hjem til din oase

Feng Shui er en måde at indrette dit hjem på, så du får balance i dine ydre omgivelser. Det gør dit hjem til en oase af velvære, hvor du kan ånde og lade op. Samtidig får du støtte til dit liv, når du indretter dit hjem bevidst. Det kan eksempelvis være parforholdet, økonomien eller det at kunne se retningen i livet klart, som Feng Shui styrker. Undervejs i foredraget ser vi på de grundlæggende principper i Feng Shui og får inspiration til en mere harmonisk bolig indretning.

Varighed: Ca. 1½ time. Foredragsholder: Lene.

  

Kærlig Kommunikation