Sitemap
Kærlig Kommunikation

Feng Shui skaber harmoni og fremgang

Når du indretter din bolig med Feng Shui, skaber du balance og harmoni i den energi, du er omgivet af. Den harmoniske energi sikrer dig et godt flow og en sund balance.

Energien fra dine omgivelser påvirker dig konstant, uanset om du er bevidst om det eller ej. Denne energi hedder chi. I bogen Gud er af Gary Renard bliver chi beskrevet på følgende måde:

Du kan ikke se disse felter af chi med de fysiske øjne, men de er overalt – og du har gået lige igennem dem hver eneste dag af dit liv. De regulerer alting ved dig, også dine beslutninger og de bevægelser, de resulterer i. De er rent faktisk tanke fra et helt andet plan, der er forvandlet til chi’ens form, og som fortæller dig, hvad du skal tænke på dette plan. Alt, hvad du gør, følger af det, du tænker, og sommetider følger det øjeblikkeligt, som en refleks. Dette gælder for hver eneste levende og tilsyneladende ikke-levende genstand, du ser. (Gud er, p. 198)

Chi er således bindeleddet mellem livet her i den fysiske verden og vores sind på et højere plan, hvorfra alting bliver reguleret. Alle dine tanker, beslutninger og handlinger bliver overført til dig via chi. Ved hjælp af Feng Shui kan du guide chi, så påvirkningen er positiv for dig. Man kan sige, at Feng Shui er en slags udrensning, der sikrer den bedst mulige gennemstrømning – lige som et renset afløb har en bedre gennemstrømning end et tilstoppet afløb. Eller lige som vat i ørerne dæmper lyden, men når vattet tages ud, kan lyden uhindret komme til ørene. God Feng Shui lader således chi strømme frit til dig, så du modtager bevidstheden fra det højere plan tydeligere. God Feng Shui giver dig, hvad du har brug for til at komme videre i livet, og det støtter dig således i at nå dine drømme og mål.
 
Din bolig afspejler dit liv
Din livssituation afspejles i din bolig. Hvis du f.eks. føler, at dit liv eller din karriere er gået i stå, har du måske blokeret chi ved at have for mange ting opbevaret i det område af din bolig, som hænger sammen med din livsudvikling. Hvis du ikke kan få penge til at slå til, er chi drænende frem for styrkende i området for økonomi. Og knokler du løs, men de forventede resultaterne udebliver, så er der en dårlig forbindelse mellem det du sår og det du høster, og du kan med fordel stabilisere chi mellem nordøst og sydvest i din bolig.

Baguaen er nøglen, der viser, hvilken del af boligen der hænger sammen med de forskellige områder af dit liv. Hele livet er indeholdt i baguaens ni livsområder. Overskrifterne på de ni livsområder er: 1) Livsrejse, 2) Relationer, 3) Fortid og ambitioner, 4) Held og vækst, 5) Helbred og velvære, 6) Hjælpsomme venner, 7) Kreativitet og økonomi, 8) Kundskab og 9) Succes.

Du kan således påvirke udvalgte dele af dit liv ved at guide chi i de tilhørende områder af din bolig, altså ved at ændre indretningen.
 
Feng Shui konsultation sætter skub i tingene
De områder af livet, som du gerne vil have støtte til eller sat skub i, er kernen i en Feng Shui konsultation. Jeg gennemgår din bolig med baguaen, en plantegning af din bolig, min intuition og viden om Feng Shui som redskaber, og du får praktiske anbefalinger til, hvordan du kan indrette dig med Feng Shui.
Din nuværende bolig og indretning er udgangspunktet, når du får konkrete anbefalinger til valg af materialer, farver og former samt ideer til indretningen. Derudover ser jeg på, om møblerne er placeret, så energien kan flyde optimalt. Jeg ser også på, om rummenes anvendelse er hensigtsmæssig. Eksempelvis kan det være svært at få en god nattesøvn i et soveværelse, der er placeret i det mest energifyldte område af boligen. Omvendt kan det være svært at have kræfter til en hel arbejdsdag, hvor energien er meget stille.
 
Dit hjem er din oase
Dit hjem er dit hellested, hvor du nyder at være, og det er den oase, hvor du lader op. Du skal derfor have en god fornemmelse af de ændringer, du vælger at gennemføre. Du får mine anbefalinger til god Feng Shui i en rapport, som du modtager efter mit besøg. Så kan du gennemføre ændringerne i dit eget tempo.
 
 
Priser for Feng Shui konsultation i privat bolig:
Pris: 3.500 kr. inkl. moms (incl. 1 etage og max. 4 personer)
Ekstra etage: 1.250 kr. inkl. moms
Ekstra person: 200 kr. inkl. moms
Space clearing: 500 kr./time inkl. moms
Transport: Statens takst
Tillæg ved konsultation aften og weekend
Kærlig Kommunikation