Sitemap
Kærlig Kommunikation
 

Feng Shui skaber genvej fra tanke til livsoplevelse

25-02-2014

Vi er kommet så langt, at vi har indset, at alle tanker er virksomme. Måske glemmer du det stadig en gang imellem – eller måske ofte. Pyt med det. Alene det at du åbner dig for muligheden viser, at du er på vej til at trække magten hjem til dig selv igen. Du er på vej til at erfare, at alle dine tanker baner vejen for de livsoplevelser, du møder fremover. Og hvem vil ikke gerne vælge en berigende fremtid med masser af glæde, held og vækst? Der findes et nyttigt redskab til at få tanker og ønsker plantet i dit liv. En visdom, der går mere end 6000 år tilbage, så den er godt afprøvet og har vist sit værd, nemlig Feng Shui.

Først et resume af hvordan sindets kraft virker: Dine overbevisninger og tanker, som dirigerer dine følelser og reaktioner, forårsager en virkning, som du ser afspejlet i dit liv i fremtiden. Min erfaring er, at jo mere bevidst jeg er om dette, jo hurtigere indtræffer virkningen. Så i starten kan det godt tage noget tid, hav derfor tålmodighed. Husk på at en ting er sikker: Dine tanker er virksomme. Med Feng Shui er det sådan, at man bevidst hjælper tankernes virkning på vej ved at indrette sit hjem, således at tankerne ser ud til allerede at have effekt i den materielle verden. Man kan sige, at Feng Shui skaber en genvej fra tanke til livsoplevelse.

Imidlertid er det sådan med Feng Shui, at man ikke nødvendigvis får det, man ønsker sig. Til gengæld får man altid det, man har brug for. Det næste skub til at komme videre. Uanset om man indretter sit hjem bevidst med Feng Shui, eller man ikke tillægger det nogen værdi, så afspejler vores hjem og vores oplevelser stadig de tanker, vi havde tidligere. Prøv eksempelvis at rydde op – bare på et lille område – i en del af stuen eller et rum. Nogen gange er en enkelt skuffe nok til, at man kan mærke forskel. Det skal ikke være den sædvanlige rykken lidt rundt på tingene. Nej, giv dig tid til nøje at vurdere hver ting, om du holder af den eller bruger den, hvis ikke så ud med den. Helt ud i skraldespandet eller på genbrugspladsen. Gør området let, rent og lækkert at være i. Nyd resultatet, og mærk så forskellen. Inden i dig er der nemlig også ryddet op – en indre modstand begynder at løsne sig. Det, du før havde blokkeret i sindet, har fået en åbning, der gør forandringer mulige.

Hjemme hos os har vi lige givet området for økonomi og fremtid en ordentlig tur (området vest for centrum). Vi havde for meget stilstand i vores liv. Ting har det med at hobe sig op, og ting, der bare ligger og ligger, skaber stilstand. Der blev ryddet op, smidt ud og gjort forårsrent. Der røg bl.a. en masse film ud, som vi alligevel ikke kommer til at se igen – altså rod. Da området var blevet let og skønt at være i – du kender sikkert den skønne følelse, der kommer, når man langt om længe får ryddet op – tændte vi hver dag levende lys i dette område for at tilføre det energi. Vi købte også friske blomster til området. Allerede efter to uger er effekten slået igennem; vi har fået meget fart på livet, og stilstanden er forsvundet.

I øvrigt har det lige været nytår ud fra Feng Shui-kalenderen (den 4. februar i år). Energien, der er stærk i år, er stabil og vedvarende. Den hjælper os med kreativitet, kommunikation og harmoniske fremskridt fx i forbindelse med relationer og job. Personligt har jeg ikke gjort det til en afgud, forstået på den måde at jeg ikke lader astrologi styrer mit liv. Der sker det, der sker. Men jeg spiller gerne på alle strengene, og helst på en harmonisk og balanceret måde.

Jeg kan klart anbefale alle at rydde op. Du behøver ikke at bekymre dig, om det er i det rigtige område af dit hjem. Oprydning er godt uanset hvad. Husk du får ikke nødvendigvis det, du ønsker dig. Til gengæld får du altid det, du har brug for. Et kærligt puf videre.

Med kærlighed, Lene

-En ven på vejen


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Kærlig Kommunikation